Renske Natuurlijke Diervoeding

Renske Natuurlijke Diervoeding

Cuijk

Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een onverwoestbare liefde voor dieren. Niet alleen voor onze eigen honden en katten, maar ook voor die van jou. Het Brabantse familiebedrijf gaat uit van de kracht van de natuur, met verantwoorde en eerlijke producten.

100% Natuurlijke voeding voor honden en katten 
Het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten is vers vlees of vis. Daarnaast is onze voeding een goede bron van prebiotica voor een gezonde darmflora én rijk aan omega-3 vetzuren voor een gezond lichaam. Dit in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie aan natuurlijke grondstoffen. Wij geloven namelijk in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken én houden! 

Variëren & Combineren
Wist je dat? Al onze voeding gebaseerd is op variatie, dit mag zelfs in één maaltijd. Wissel dus lekker af met verschillende smaken en combineer de droogvoer producten met onze Vers Gestoomde Maaltijden. Variatie is gezond, gaat verveling tegen, draagt bij aan een gezonde darmflora, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt ervoor dat jouw hond of kat niet snel een intolerantie of allergie opbouwt. Zo kun je jouw dier elke dag een andere maaltijd voorschotelen. Daarmee verwen je jouw lieve vriend op een gezonde manier, en krijg je een gezond en levendig dier ervoor terug. Zeg nu zelf: wij hebben het liefst toch ook iedere dag iets anders?

De kracht van de natuur
Wij geloven in de kracht van de natuur, daarbij moet deze kracht natuurlijk wel blijven bestaan. Daarom doen wij er alles aan om onze ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden. Niet alleen voor jouw lieve viervoeter(s), maar voor onze planeet en alle wezens die hier wonen. Naast duurzame en 100% recyclebare verpakkingen kijken wij ook verder dan onze snuit lang is.. Meer weten over hoe wij omgaan met onze ecologische pootafdruk? Lees hier meer over onze duurzaamheidstrategie.

Uit liefde voor jouw huisdier
Ons ruime assortiment bevat alles om jouw hond of kat elke dag te verwennen met een gevarieerd menu. Vers maaltijden, vers ingevroren maaltijden, Super Premium droogvoeding, Mighty Omega-3 Plus droogvoeding (geëxtrudeerd en koud geperst), Gezonde Beloningen én Golddust Heal voedingssupplementen voor honden en katten. Dat wordt smullen!

 

Renske Natuurlijke Diervoeding
Renske Natuurlijke Diervoeding
Beerseweg 34-a
5431 LC Cuijk