Patricia de Ryck

Patricia de Ryck

Boxmeer

Patricia de Ryck zet jouw bedrijf op de kaart!

We hebben in deze regio ontzettend veel mooie bedrijven, die helaas nog al te vaak onzichtbaar zijn voor hun doelgroep. Met een grote dosis aan enthousiasme en méér dan tien jaar ervaring brengt Patricia de Ryck daar verandering in. Daarvoor maakt ze gebruik van de (online) marketing en pr mogelijkheden die bij jouw bedrijf en doelgroep passen.

Wanneer schakel je Patricia de Ryck in:

 • Als je geen idee hebt hoe je je potentiële klanten kunt bereiken via social media als Facebook, LinkedIn, Instagram enzovoorts.
 • Wel weet wat je wilt met social media, blogs en nieuwsbrieven, maar er simpelweg de tijd niet voor hebt (of er keer op keer uren op zit te zwoegen).
 • Als je pakkende teksten nodig hebt voor je website, tijdschrift, brochure en andere uitingen.
 • De landelijke, regionale of vakmedia wilt bereiken, zodat jij als specialist in de kijker wordt gezet in kranten, tijdschriften en misschien zelfs op radio en tv.
 • Je wilt weten of social influencers ook iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Dat klinkt goed; hoe gaan we dan verder?

 • Je kiest voor een analyse, waarbij ik verbeterpunten in de huidige communicatie blootleg en tips geef op basis van wat ik registreer. Zelf ga je aan de slag met de implementatie.
 • Volg een Op de kaart zet-sessie, waarbij je bedrijf niet alleen wordt geanalyseerd, maar we ook uitgebreid (twee tot drie uur) met elkaar aan de slag gaan om tot een plan te komen. Dankzij de uitgebreide uitleg kun jij of één van jouw medewerkers dit zelf oppakken. Loop je vast, dan staat Patricia de Ryck stand-by om bij te springen.
 • Of kies ervoor om de werkzaamheden volledig uit te besteden aan Patricia de Ryck en haar team. Na uitgebreid overleg wordt gekozen voor dé werkwijze die het beste bij jouw bedrijf past. Voor één ding hoef je niet bang te zijn; er wordt nooit iets gecommuniceerd waar u niet achter staat.

Achter welk succes zit Patricia de Ryck:

 • Met haar blog TwijfelMoeder (www.twijfelmoeder.nl) stond ze niet alleen in zo'n beetje alle bekende dagbladen; ze was ook op tv te zien. de eerste editie van De Gezondheidsbeurs in het Ebben Inspyrium trok meer bezoekers dan verwacht; zij verzorgde - in samenwerking met de organisatie - social media, persberichten en redactie van de beurskrant.
 • Communicatie rondom de opening en open dag van zowel Primetime Eventtechniek + Inrichting en Schadenet Van Eeden. Verzorgen van media aandacht, communicatie rondom advertenties en social media.
 • En zo is er op verzoek nog een heel rijtje met mooie opdrachtgevers, die - mocht je daar behoefte aan hebben - meer kunnen vertellen over de samenwerking met Patricia de Ryck.


Op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of volg mij via Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ of Instagram.

Laten we aan de slag gaan en jouw bedrijf bij jouw doelgroep onder de aandacht brengen.

Patricia de Ryck
Patricia de Ryck
Spoorstraat 55A
5831 CJ Boxmeer