Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen

Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen

Sint Agatha

Pannenkoeken eten in een sprookjesachtige omgeving, avontuurlijk voor jong en oud ...
 
Door de charmante ligging aan de Maas vlakbij Cuijk met uitzicht op de Mookerheide en het Reichswald ervaart u hier nog de echte charme van het Brabantse land. Pannenkoekenhuis 'de 7 Dwergen' bakt al sinds jaar en dag de lekkerste pannenkoeken volgens eigen beproeft recept met ingrediënten uit eigen streek. Voor gasten met een speciaal dieet of allergie bakken wij pannenkoeken glutenvrij, met sojamelk, op waterbasis met /of zonder ei. Naast pannenkoeken serveren wij ook soepen, diverse maaltijdsalades, uitsmijters, omeletten, tosti’s en dagschotels met friet en salade.
 
De kinderen kunnen zich prima vermaken in het geheel vernieuwde speelkasteel (buitenspeeltuin), dwergenhuis (binnen) of op de midgetgolfbaan terwijl de ouders rustig binnen aan tafel zitten of buiten op één van de terrassen genietend van een drankje, hapje en/of een pannenkoek.
 
Door de charmante ligging en door z’n kindvriendelijke karakter, heeft de 7 Dwergen een geheel eigen bekoring. U ervaart hier nog de echte charme van het Brabantse land! 

Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen
Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen
Odiliadijk 6
5434 X Sint Agatha