Winnaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 bekend Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Winnaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 bekend

Geplaatst op: donderdag 24 november 2022


De winnaar van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 is bekend! Willem Hofmans (IXON) gaat er met deze felbegeerde prijs vandoor. Ook bij het publiek is hij topfavoriet en wint zo ook de Publieksprijs. De bekendmaking vond plaats in de Schouwburg in Cuijk. Het was een spannende strijd tussen drie ondernemers die elk op hun eigen manier weten te inspireren. Hugo Bens (Bens BoerderEi) en Ton Derks (Infrascoop) wonnen de zilveren bokaal. Beide ondernemers vonden de nominatie an sich al een hele eer. Meest Opmerkelijk Ondernemer dit jaar is geworden Teun Smits van Smits Group. 


“Willem Hofmans heeft vanuit het lef om te kiezen voor de cloud oplossing zijn team geënthousiasmeerd en daarmee IXON uitgebouwd tot een zeer toonaangevend bedrijf, op mondiaal niveau in een nichemarkt. Hij ziet het potentieel van de regio en durft daar heel bewust voor te kiezen. De jury bewonderd zijn grote mate van zelfkennis en de manier hoe hij zijn eigenschappen inzet om op een bijzonder, mooie manier IXON neer te zetten en uit te bouwen”, aldus de jury over de winnaar. 


De uitreiking van de Ondernemersprijs trok wederom een groot publiek. Dit jaar stak het bestuur de uitreiking in een speciaal thema; POWER. Het publiek liet zich tijdens het voorprogramma inspireren door Thijs Offermeijer (kleding- en lifestylebrand Malelions) en Paul Hendriks (Power Peoples). De avond werd afgesloten met het Ondernemersprijs festival. 

 

Fotografie: Patrick Bongartz

Tekst : Social Noot