Goed in je vel bij BeFit Gym Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Goed in je vel bij BeFit Gym

Geplaatst op: donderdag 19 november 2020


Fit en gezond zijn is altijd al belangrijk, maar zeker in deze tijd is goed voor jezelf zorgen een must. Wanneer je fit bent, werk je aan je weerstand en ben je minder vatbaar voor ziektes. Goed in je vel zitten draait om jouw fysieke gesteldheid, maar werkt ook door in je mentale gezondheid.

Rudi Bongers is met zijn fitnessschool, voormalig All4Fit, verhuisd naar de Stationsweg 15 in Boxmeer. Dichtbij het Luneven, het station en de middelbare scholen.
‘Ons concept is zodanig veranderd dat wij een nieuwe naam beter vonden passen. BeFit Gym is echt een sfeervolle sportschool geworden. Op de eerste etage vind je de Fitness met één op één begeleidingsafspraken waar je kan werken aan jouw persoonlijke schema. Groepslessen en Crossfit vind je op de begane grond. We kunnen hier ruimere openingstijden voor de fitness aanbieden en het meest volledige groepslesaanbod van de regio Boxmeer. Ook hanteren we een lagere prijs voor onbeperkt fitness als men van ons gewend was en onze prijzen zijn altijd per maand. Met de mogelijkheid om jouw abonnement kosteloos te bevriezen om welke reden dan ook. We werken met het sleutelsysteem en MyWellness cloud van Technogym. Als het je bekend is, weet je hoe prettig dit is. Ken je het nog niet? Dan vertel ik je er graag mee over!’

Meer weten of eens uitproberen of BeFit Gym iets voor jou is? Via de website meld je jezelf eenvoudig en gratis aan voor een proefles!
www.befitgym.nl

advertentie