Black Friday met Martijn ten Brinke! Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Black Friday met Martijn ten Brinke!

Geplaatst op: donderdag 19 november 2020


Altijd al je familie of vrienden een zelfgemaakte sterrenmaaltijd voor willen schotelen? Bestel dan het vier gangen pakket samengesteld door Martijn ten Brinke, Funs Beers van Pub Esser en Drank van de Meisjes!

Samen hebben zij een verrukkelijk pakket samengesteld om jullie de heerlijke combinaties van drank en food te laten beleven! Het pakket bevat een vier gangen menu, met keuze uit bijpassende bier of wijn. Het pakket is gemakkelijk te bestellen via de website van Martijn. Bestel wel vóór 22 november, anders ben je helaas te laat. De instructies worden meegeleverd door een link/QR-code, je kunt dus in je eigen tempo het eten bereiden en genieten. Er is dus geen haast, het eten in het pakket is namelijk drie dagen vers, hierdoor kun je op jouw eigen moment en tempo uitleven!

De pakketten zijn zo gemaakt dat je thuis met enkele handelingen het kan afmaken, Martijn neemt je aan de hand door middel van de video voor de opmaak, zodat je jouw gasten kan verrassen!

De pakketten worden thuisbezorgd op 27 november tussen 15:00 en 18:00, mocht dit een probleem zijn, vermeld dit dan bij de opmerkingen als je gaat bestellen dan zoeken we naar samen een passende oplossing!

www.martijntenbrinke.com
advertentie