Twentse coach opent praktijk in Vortum-Mullem! Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Twentse coach opent praktijk in Vortum-Mullem!

Geplaatst op: vrijdag 18 september 2020


Na maanden verbouwen is het eindelijk zover, Positivity coaching en training opent haar deuren in het Brabantse Vortum-Mullem. De Twentse Christa Verberkt, coach & eigenaresse heeft er naar uitgekeken.
Christa vertelt: “De afgelopen jaren had ik een goedlopende praktijk in het Twentse Borne, echter recentelijk ben ik met mijn man Erik (die zijn roots heeft in Boxmeer) en ons zoontje Liam verhuisd naar Vortum-Mullem. Mijn praktijk is meeverhuisd. Na een grondige verbouwing ben ik trots op het resultaat; een gezellige nieuwe ruimte omringt door groen en landerijen.”

Christa vervolgt: “In de praktijk help ik mensen om meer uit zichzelf en hun leven te halen. Om inzicht in hun persoonlijkheid te geven en ze met een positievere mindset de deur uit te laten gaan. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop, want iedereen heeft iets anders nodig. “
Je kunt bij Positivity terecht voor Coachtrajecten, Reiki behandelingen & cursussen en Familieopstellingen. Daarnaast is er ook een workshopaanbod; waaronder NLP en Leef je Bucketlist.

Christa: “Recentelijk kreeg ik nog een leuk bericht van iemand die een coachtraject had gevolgd. Ze gaf aan door de coaching een positiever zelfbeeld te hebben gekregen, eindelijk haar opleiding te hebben behaald en meer innerlijke rust te hebben gevonden. Dat zijn mooie berichten.”
Wil je meer weten over de mogelijkheden of je aanmelden, kijk dan op de website van www.positivitycoaching.nl of stuur een mailtje naar info@positivitycoaching.nl