Nieuwe fotograaf gevestigd in Cuijk Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nieuwe fotograaf gevestigd in Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 1 september 2020


Chicco Fotografie van Augèle Nijhuis is sinds april 2020 gevestigd in Cuijk. Zij is gediplomeerd hondenfotograaf maar fotografeert daarnaast onder andere ook paarden, families en geliefden. Ook voor je bruiloft of zwangerschapsfoto’s kun je bij haar terecht.

Over Chicco Fotografie
Het begon allemaal toen ik mijn eerste hond, Chicco, 7 jaar geleden kreeg. Ik ben toen begonnen om hem op de foto te zetten en ik merkte dat hier mijn passie ligt. Om deze passie verder te ontwikkelen heb ik inmiddels al veel cursussen en workshops gevolgd en al veel honden op de foto mogen zetten.

Ik ben bekend om mijn ‘Oei ik groei shoots’, hierbij maak ik maandelijks foto’s van je pup tot ze één jaar oud zijn. Pups groeien zo snel en op deze manier kun je dat mooi terugzien. Maar ook voor een afscheidsshoot kun je bij mij terecht. Op het tempo van de hond maken we dan nog mooie foto’s, waarin ik vooral de band tussen de hond en de baas vastleg. Een mooie blijvende herinnering.

De hond precies op de foto zetten zoals deze is, is mijn specialiteit. Daarbij fotografeer ik voornamelijk met natuurlijk licht. De honden mogen lekker rennen en spelen tijdens de shoot, zo blijft het voor iedereen ook leuk om te doen en ontstaan er spontane, niet geposeerde foto’s. Niets is te gek! Zo vind je mij vaak plat op mijn buik in de modder, tot mijn middel in het water of midden in de struiken. Alles voor het perfecte plaatje.

Maar ook als je geen hond hebt zit je bij mij goed voor mooie foto’s. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, dus hopelijk zie ik de inwoners van gemeente Cuijk en/of hun dieren snel voor mijn lens.

Speciale actie voor inwoners uit gemeente Cuijk!
Speciaal omdat ik nieuw ben in het mooie Cuijk heb ik een speciale actie. De eerste 3 boekingen voor een shoot krijgen 50% korting. Dit geldt alleen voor boekingen van inwoners uit de gemeente Cuijk. Stuur dus snel een mailtje naar augele@chiccofotografie.nl om een fotoshoot in te plannen.
Voor meer informatie kijk op www.chiccofotografie.nl of via facebook op ChiccoFotografie.
   
advertentie