Gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw op Laarakker Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw op Laarakker

Geplaatst op: maandag 15 juni 2020


Haps - Op bedrijventerrein Laarakker in Haps, gelegen langs de zichtlocatie, direct naast de A73 en de N264, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw. 
Het pand wordt opgedeeld in 4 bedrijfsunits van 136 m2 en 7 opslagunits van 40, m2 en 7 opslagunits van 45 m2. De bedrijfsunits zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden tevens voorzien van een verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag. De opslagunits zijn 6,5 meter hoog en hebben allemaal een elektrische overheaddeur van 3,5 meter hoog.

De prijzen beginnen bij 46.000 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, dan moet je onder andere denken aan aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben. Maar ook voor particulieren die een caravan/boot of camper willen stallen zijn deze opslagunits uitermate geschikt.

De units zijn deze week in de verkoop gegaan en in de eerste week is al reeds 30% verkocht. Vanwege dit succes zijn er al plannen voor uitbreiding. De bouw kan binnen twee maanden van start en zal zo’n vier maanden gaan duren.

De ontwikkelingen op bedrijvenpark Laarakker volgen elkaar vlot op. In het afgelopen jaar zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Mede vanwege de goede locatie, de bedrijvigheid en de aangebrachte voorzieningen. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein Laarakker opnieuw een aanwinst rijker!

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfsunit of opslagunit te kopen of huren kunnen contact opnemen met Makelaardij Nooijen (0485-572 222), op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod beschikbaar. Het bedrijfsverzamelgebouw zal onder de naam Laarakker Business Box op de markt komen.
advertentie