Rongen Actief: We mogen weer! Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Rongen Actief: We mogen weer!

Geplaatst op: donderdag 14 mei 2020


Heb jij het buiten sporten ook zo gemist? Dan hebben wij bij Rongen Aktief goed nieuws voor jullie. Want in overleg met de gemeenten mogen wij weer starten met onze sportieve activiteiten.
Uiteraard is ons aanbod aangepast aan de 1,5 meter samenleving met de nodige maatregelen, die wij in alle zorgvuldigheid zullen uitvoeren. Op deze manier kan iedereen weer lekker én veilig sporten.
In de maand mei bieden wij in de weekenden een tweetal sportieve activiteiten aan die plaats zullen vinden in Grave.
Kanovaren: een sportief en tevens ontspannen uitje in een prachtige omgeving. De ideale manier om er lekker op uit te trekken en ook nog eens op een leuke manier aan jouw conditie te werken. Voor meer informatie kun je even op de website kijken.

Laser kleiduifschieten: Sensationeel, veilig en bovendien milieubewust. In een spannende competitie ga je op jacht naar de weggeschoten kleiduiven! Deze uitdagende activiteit is geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Voor meer informatie kun je even op de website kijken.

Zorgkanjers sporten gratis
Wij zijn alle kanjers in de zorg ontzettend dankbaar voor hun tomeloze inzet de afgelopen periode. Om hen te bedanken mogen alle zorgverleners van ziekenhuizen, thuiszorg, verpleeghuizen en zorgcentra in de maand mei kosteloos deelnemen aan bovenstaande activiteiten. Dit hebben zij meer dan verdiend!

Voor de mogelijkheden, prijzen en reserveringen, neem contact met ons op.

Rongen Aktief
‘t Buske 7,
5845 GC Sint Anthonis.
+31 (0)485 383 242
info@rongenaktief.com
www.rongenaktief.com
advertentie