Sjors Dollevoet wint met d’n Buurman Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019 Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Sjors Dollevoet wint met d’n Buurman Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019

Geplaatst op: dinsdag 19 november 2019


Vrijdag 15 november werd de winnaar bekend gemaakt van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019. Wethouder Jos v.d. Boogaart verraste Sjors Dollevoet met deze prijs in Brasserie d’n Buurman aan de Stationsstraat in Mill, waarmee hij sinds augustus dit jaar actief is. Dit alles was live op de radio te volgen, want de Lokale Omroep Mill verzorgde deze dag een 4 uur durend radioprogramma in het kader van de Nationale Dag van de ondernemer.

Tot 21 oktober kon iedereen ondernemers nomineren voor deze Ondernemersprijs. De 5 best beargumenteerde en meest genoemde ondernemers werden daarna genomineerd. Reacties die bij de nominatie voor Sjors binnenkwamen waren o.a.: Sjors Dollevoet is al vele jaren actief in de horeca en werkzaam als zelfstandig ondernemer. Hij had begin dit jaar het lef om een nieuw avontuur aan te gaan door een brasserie te openen in het voormalige Blokkerpand. Iets totaal nieuws in het Millse centrum. Gezien de vele positieve reacties vooraf en de vele klandizie sinds de opening, voorziet dit concept in een behoefte.

Overige genomineerde ondernemers waren:
Bakkerij Verkerk – Langenboom
Plaza de Frietkraam – Mill
Café Broers – Sint Hubert
Klomp Advies – Mill

Totaal gaven 9 juryleden punten waarvan de online poll er eentje was. Sjors Dollevoet wist met Brasserie d’n Buurman de meeste punten te verzamelen en mag zich vanaf nu de winnaar noemen van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019.

Organisatie
De ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019 is een initiatief van De Neije Krant en wordt ondersteund door de gemeente Mill en Sint Hubert, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Ontdek Mill, Ondernemers Collectief Mill en de Horecavereniging Mill en Sint Hubert.

 Foto Cockie Kremers
advertentie