Zomerhelden: Harrie van Vugt Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Zomerhelden: Harrie van Vugt

Geplaatst op: vrijdag 27 september 2019


In de nieuwe rubriek Zomerhelden vind je bedrijven die een hart voor de regio hebben en daardoor 'de mooie zomer' mede mogelijk hebben gemaakt. Want zonder sponsoren geen bruisende evenementen. Deze week van Meander Grondverwerving en Advies BV, uit Oeffelt.

Meander Grondverwerving en Advies is een trotse sponsor van de Vierdaagse Feesten in Cuijk. Mede doordat Harrie van Vugt zelf ook vier keer de Vierdaagse heeft gelopen sprak dit event hem absoluut aan.

Wat doet Meander Grondverwerving en Advies?
"Wij zeggen altijd: Nederland verandert en Meander verandert mee. Vroeger was een rentmeester beheerder van meestal landelijke eigendommen. Nu is hij de deskundige en adviseur op het gebied van onroerende zaken en staat hij zijn opdrachtgevers bij in zaken als grondverwerving, planschade en onteigening. Wij hebben in deze zaken een grote expertise opgebouwd en kunnen u daardoor snel en deskundig adviseren.

Wij zijn werkzaam in het Land van Cuijk en ver daarbuiten. Ons vak is heel breed georiënteerd denk aan grondzaken, grondverwerving, herinrichting, woningbouw, maar ook natuurontwikkeling. De combinatie van natuur en cultuur samenvoegen is een verlengstuk van ons werk. Vandaar dat wij ook echt een raakvlak met de Vierdaagse hebben. Want de bodem onder je voeten is grond en de Vierdaagse brengt als geen ander natuur en cultuur samen. Genieten en recreëren is natuurlijk ook heel breed. De ene recreant geniet in het bos, de ander in rivierenland en weer een ander in de stad. Ik geniet al jaren oprecht van de De Vierdaagsefeesten, en ben dit jaar ook weer geweest.
Meander was sponsor van het vuurwerk en daar ben ik best een erg trots op. Ook omdat ik geboren ben in Herpen en een voorliefde voor Nijmegen heb. Ik was er op de woensdagavond en vond het verrassend goed georganiseerd. Er waren veel mensen op de kade en er was veel beleving van het zomeravond gevoel. Iedereen had zijn feestje op zijn eigen manier. Leuk dat wij daar aan mochten bijdragen. 

Sponsoring belangrijk
Wij zitten vaak meer op cultuur en recreatie qua sponsoring zoals bij natuurontwikkeling, lokaal sponsoren wij nog wel eens het gilde of de scouting. Toen Ingrid mij benaderde was ik door het mooie raakvlak direct enthousiaste. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. En sowieso is samen de schouders er onder zetten om tot een mooi geheel te komen wel iets wat wij doen. Niet voor niets is Meander ook dialect voor mé un ander!"

Meer weten over Meander?

www.meanderbv.nl
advertentie