Open dag bij Fritz-Events in Cuijk Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Open dag bij Fritz-Events in Cuijk

Geplaatst op: zaterdag 7 september 2019


 Licht- en geluidswinkel opent haar deuren - 28 september Open dag bij Fritz-Events in Cuijk

Ben jij op zoek naar nieuwe dj-gear, lichteffecten, een geluidsset, special effects of een kabeltje? Dan is de Open dag van Fritz-Events op zaterdag 28 september van 10.00 tot 17.00 uur dé gelegenheid om deze zoektocht succesvol af te ronden. Of om gewoon eens een kijkje te komen nemen in de licht- en geluidswinkel in Cuijk en te genieten van optredens en productdemonstraties.

Licht, geluid en special effects dragen bij aan beleving. Fritz-Events is van mening dat je pas de juiste keus kunt maken wanneer je dit soort
producten zelf hebt ervaren. Daarom is de showroom van de winkel vernieuwd en wordt deze Open dag gehouden. Uiteraard wordt dit geen gewone winkeldag, maar zijn er vette prijzen te winnen en vinden er diverse activiteiten plaats. Zo zijn er verschillende bekende merken aanwezig met demo’s van de vetste nieuwe producten. In en om de winkel kun je allerlei lichteffecten werkend zien, dj-spullen uittesten, flightcase-onderdelen uitzoeken, kabels in allerlei soorten en maten vinden en geluidssets beluisteren.

Daarnaast zijn er de 28e ook enkele spetterende optredens. Niemand minder dan Chris Deluxe komt namelijk draaien. Deze dj is bekend van onder andere Radio 538 en SLAM!, waar hij regelmatig de vetste sets produceert. Met scratches en andere technieken weet hij als geen ander nummers moeiteloos door en aan elkaar te mixen. Of het nu hiphop, house, pop of rock is, Chris Deluxe weet er wel raad mee. Ook The Mule Stompers geven acte de présence. Dit duo uit Nijmegen speelt zogenaamde akoestische swing jazz en grijpt daarbij terug op de beginjaren van de jazz, country en swing, oftewel de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw. De twee gaan back-to-basic en laten zich versterken door slechts één microfoon in het midden. Verder zijn er optredens van de dj’s/producers Benjamin Bogart en Daan de Haardt.

Fritz-Events zou Fritz-Events niet zijn als er tijdens de Open dag ook niet wat te winnen valt. Er worden diverse leuke prijzen weggegeven. Bovendien kun je profiteren van leuke acties en mooie aanbiedingen.

De Open dag bij Fritz-Events duurt zaterdag 28 september van 10.00 tot 17.00uur en vindt plaats in en om de winkel aan de Weldaad 7b in Cuijk. De entree is natuurlijk geheel gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Kom je met het openbaar vervoer? Ga dan naar het station in Cuijk. Vanaf de parkeerplaats aan de Bontestraat rijden er elk kwartier pendelbusjes die je naar de winkel brengen. Als je met de auto komt, kun je parkeren op de parkeerplaats aan de Gildekamp 12 in Cuijk. Ook daar zullen de pendelbusjeselk kwartier bezoekers ophalen.
Voor meer info: www.fritz-events.nl.
advertentie