Zomerhelden: Region Vastgoedontwikkeling Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Zomerhelden: Region Vastgoedontwikkeling

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019


De zomer wordt mede mogelijk gemaakt door enthousiaste ondernemers met een hart voor de regio.
Zoals de kersverse club vastgoedontwikkelaars; Region Vastgoedontwikkeling. Dit nieuwe initiatief is een samenwerking van BCP Bouw, Van den Horst aannemers, Martensbouw, Bouwbedrijf van Oijen BV en Michiels Management.
Deze bevlogen ondernemers hebben, officieel sinds 3 juni jongstleden, de handen ineen geslagen om zich samen sterk te maken voor een toekomstbestendige regio. We spraken met Herman Michiels, het gezicht van Region Vastgoedontwikkeling, over hun missie en waarom zij De Vierdaagse Feesten Cuijk sponsorden.

Over Region
'Ik woon al 42 jaar in Haps, maar heb vrijwel altijd in het Westen gewerkt maar nauwelijks in deze regio. In 2013 is de vastgoed sociëteit LvCM Land van Cuijk en Maasduinen) opgericht om met name samen te werken in de in de Regio. Al langer speelde de gedachten om in deze regio de krachten te bundelen met de bestaande ontwikkelende bouwers. Toen ik tijdens een nieuwjaarsreceptie aan de praat raakte met Antoon van der Horst over de onbenutte mogelijkheden in de regio zagen we gezamenlijk veel kansen. Er volgde snel een brainstormsessie wat zich onder andere heeft geuit in deze samenwerking. Ik vind het mooi om betrokken te zijn in mijn eigen regio. Wij willen als overkoepelende organisatie ook werken met uitsluitend Land van Cuijkse bedrijven. We hebben gesprekken gevoerd met alle gemeenten in het Land van Cuijk en worden echt gehoord. Zij zien gelukkig ook de meerwaarde van de onze gebundelde expertise. Gebiedsontwikkeling duurt jaren, maar we hebben absoluut vertrouwen in de toekomst. Bij gebiedsontwikkeling hoort, ons inziens, ook het in stand houden van evenementen. Zo blijft de regio aantrekkelijk en bruisend. Met de gemeente Cuijk is op 6 juni jongstleden de eerste overeenkomst getekend voor het ontwikkelen van 11 woningen in de transformatiewijk de Valuwe. De Vierdaagse Feesten zijn een event waar wij graag onze naam aan wilden koppelen. We zijn nieuw op de markt en men moet onze naam geregeld terugzien. Ingrid Kloosterman heeft ons enthousiast gebeld en tijdens onze afspraak werd ik overtuigd van het feit dat dit een prachtig sportevenement is waar de visie van Region Vastgoedontwikkeling mooi bij aansluit. Verder zullen we ook in de toekomst kijken naar evenementen in de Regio die onze naamsbekendheid en onze toegevoegde waarde zullen uitdragen.

Bestaansrecht
Sponsering is enorm belangrijk voor sportverenigingen en evenementen om hun bestaansrecht te behouden. Voor ondernemers kan het ook absoluut een mooie kans zijn om een groot publiek te bereiken.
'Twee van de aandeelhouders zitten ook in een opleidingsorganisaties voor onze branche en wij maken ons daardoor ook hard om mbo-ers, hbo-ers en studenten aan de universiteit te wijzen op de diversiteit binnen de bouw. Om te kunnen blijven doorontwikkelen hebben we op diverse fronten mensen nodig. Het is belangrijk voor het Land van Cuijk en de Maasduinen om werkgelegenheid te bieden zodat we ook de jongeren blijven behouden. De mix van jongeren en ouderen is belangrijk voor de dynamiek van een regio. Dat zien we in het klein al bij ons. We zijn vijf verschillende bedrijven met vijf verschillende visies en ieder een eigen dynamiek. Mooi hoe ieders eigen identiteit samen tot één geheel komt! We hebben er vertrouwen in. Wij wensen iedereen een prachtige, bruisende zomer!'
Meer info? info@regionvastgoedontwikkeling.nl
www.regionvastgoedontwikkeling.nl
 

advertentie