Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

W-Camp camperverhuur; Ervaar het gevoel van vrijheid!

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017


Carroll en Joris droomden er al een tijdje van; een camper.
Toen zij voor het eerst met een rijdend vakantiehuisje op pad gingen werden zij op slag verliefd. Verliefd op het hele gevoel wat een camper met zich meebrengt. Ondertussen zijn zij op heel wat plekjes geweest; Corsica, Zweden, Frankrijk, Italië, naar de zon of de zee, even ertussenuit of wekenlang rondtrekken. Een camper biedt onbegrensde mogelijkheden.

Carroll: “Je ervaart een enorm gevoel van vrijheid in een camper omdat je nergens aan vast zit. Niet aan een bepaalde reisdatum, niet aan een locatie en niet aan een tijdsduur. Bevalt een plek je niet? Dan rij je gewoon verder, naar de zon bijvoorbeeld! Toen wij eenmaal met de camper weg waren geweest en we kwamen weer thuis hadden we direct het gevoel van wanneer gaan we weer! Nu gaan we er zodra het mogelijk is er even op uit. Lekker een paar dagen uitwaaien aan zee, wandelen in bosrijk gebied of logeren op de stoep bij verre vrienden en familie en zelfs voor werk is de camper handig!”
Joris: “Op een gegeven moment dachten wij: zou het niet mooi zijn als wij voor iedereen de vrijheid van een campervakantie bereikbaar zouden kunnen maken?
Met de mogelijkheid om via ons een camper te huren of te kopen. Wij hebben twee campers aangeschaft om te verhuren en hebben daarbij gelet op wat wij zelf ook belangrijk vinden. De campers zijn mooi licht, modern, ruim en toch alles binnen handbereik.
Een campervakantie heeft ook nog als voordeel dat het relatief goedkoop is. Zo kun je natuurlijk kiezen waar je gaat staan, maar meestal ben je 12 tot 20 euro per dag kwijt aan stageld. Je kunt zelf boodschappen doen en in je koelkast mee vervoeren, zelf koken, je fiets meenemen.
Wij gaan bijvoorbeeld graag het Pieterpad af te voet, met de fiets en met de camper! We kennen mensen die met de camper in de zomer alle festivals afgaan. Mensen die graag van stad naar stad trekken om te shoppen en luxe te dineren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Dat maakt ‘camperen’ zo leuk!”

Wanneer je via W-Camp een camper huurt ben je verzekerd van een jonge, moderne camper. Joris en Carroll zorgen ervoor dat de Camper compleet is uitgerust en met een volle tank, gevulde waterreservoirs en gasflessen, tafeltjes, stoeltjes en een flesje wijn voor je klaar staat. Het enige dat je hoeft te doen is te bedenken waar je heen wilt.

Carroll lacht: “Zelfs dat hoeft niet, want wij weten ook heel vaak nog niet wat de eindbestemming wordt. Dat maakt het voor ons nu juist zo leuk, maar compleet uitstippelen is natuurlijk ook een fantastisch leuke vorm van voorpret. We hebben kilometer vrije verhuur zodat mensen niet geremd worden in hun vrijheid maar lekker daar kunnen gaan waar ze heen willen. We hebben vaste tarieven per seizoen en maken met onze gasten duidelijke afspraken zodat we/ze niet voor verrassingen komen te staan achteraf.
We zijn erg enthousiast en blij dat we deze stap hebben gezet om ons enthousiasme over campers over te kunnen dragen op anderen levensgenieters en avonturiers.
Wij willen graag iedereen uitnodigen om het gevoel van vrijheid te ervaren.”

Meer weten over de campers van W-Camp? Check de site www.w-camp.nl
advertentie