Persoonlijke groei en transformatie tijdens de Pure2Life Retraite Foto door: Malou Slungers
Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Persoonlijke groei en transformatie tijdens de Pure2Life Retraite

Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2024


In een nieuwe wereld waar persoonlijke groei en innerlijke transformatie centraal staan, biedt de Pure2Life tweedaagse retraite op 14 en 15 maart een unieke gelegenheid om diepgaande inzichten te verkrijgen en te investeren in zelfontwikkeling. De ervaring, geleid door de ervaren coach, Zen-leraar en adviseur Wilmar Schuitenmaker, belooft rust, energie, vrijheid en levensveranderende inzichten te brengen.


Wat kun je verwachten?

  • Transformerende opdrachten voor persoonlijke groei
  • Duurzame rust, energie en vrijheid
  • Diepgaande levensveranderende inzichten
  • Overnachting en alle maaltijden inbegrepen

Deze editie van Pure2Life is de eerste sinds 2020, en daarom wordt deze unieke ervaring aangeboden voor een speciale prijs van €595.


Ervaringen van deelnemers:

"Je zelfbeeld wordt positiever, je komt erachter dat je veel meer kan. Je leert gebruik te maken van je souplesse en veerkracht. Je wordt meer bewust van wat er zich in je afspeelt. Je komt bij je eigen innerlijke kracht en gaat van daaruit verder." - Thea


"De sessie vergeet je nooit, al bereik je de leeftijd van 100 jaar. Na de sessie verandert je denken en hoe je tegen de wereld aankijkt. Het is net alsof er een verandering in je DNA plaatsvindt." - Michel


De retraite, gehouden in de serene omgeving van Vierhouten, zal plaatsvinden in een comfortabel familiehotel, waar deelnemers zich kunnen onderdompelen in een intieme groepssfeer van 8-12 gelijkgestemde individuen.


Wilmar Schuitenmaker, woonachtig in Sint Anthonis, is de drijvende kracht achter Pure2Life. Hij nodigt geïnteresseerden uit om deze waardevolle ervaring aan te gaan.

Neem contact op met Wilmar via wilmar@pure2life.com of bel 06 5472 8376. Voor meer informatie en aanmeldingen, bezoek de website: www.pure2life.com.