Ticketverkoop Ondernemersprijs gestart | Stem nu op jouw favoriet! Ticketverkoop Ondernemersprijs gestart
Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Ticketverkoop Ondernemersprijs gestart | Stem nu op jouw favoriet!

Geplaatst op: donderdag 7 september 2023


Het moment waarop we hebben gewacht is daar! De online stembus van de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg is geopend. Vanaf nu stem je online op jouw favoriet. Welk ondernemersverhaal raakt jou het meest? Het verhaal van Piet Schrijen, Martien Rongen of Antoon van der Horst?  

Bemachtig alvast je ticket voor hét Ondernemersevent van het jaar en leer deze ondernemers allemaal kennen. Dit jaar georganiseerd in de Schouwburg van Cuijk waar binnenkort ook de bibliotheek gevestigd is. We dompelen je letterlijk en figuurlijk onder in de (ondernemers)verhalen.  


Koop nu je ticket voor de Ondernemersprijs

Luister tijdens deze Ondernemersprijseditie naar ‘Verhalen die raken’. Koop nu alvast je ticket voor de Ondernemersprijs georganiseerd in de Schouwburg Cuijk op woensdag 8 november 2023.

  

Kennisfestival 

Als opwarmer starten we de avond om 17.00 uur met het kennisfestival. Maak hier kennis met de ondernemersverenigingen uit de regio, woon de Jong Talent Award bij en laat je inspireren door Barend Last, die je alles vertelt over chat-GPT en AI. Het kennisfestival is compleet verzorgd met een hapje en een drankje. 

 

Uitreiking Ondernemersprijs & Jong Talent Award 

Om 19.30 uur begint het hoofdprogramma van de Ondernemersprijs. Laat je inspireren door drie krachtige ondernemers met elk hun verhaal. Welke reis hebben zij afgelegd? Waarvoor komen zij hun bed uit én welke dromen streven zij na? Ook dit jaar is er maar één winnaar die met de Ondernemersprijs naar huis gaat. Wordt het Piet Schrijen, Martien Rongen of Antoon van der Horst? 

Ondertussen heeft de jury ook het hoofd gebogen over de Jong Talent Battle tijdens het kennisfestival. Gedurende het hoofdprogramma wordt bekend wie de Jong Talent Award in de wacht sleept. We sluiten de avond samen af tijdens een borrel.  

Wil je deelnemen aan het kennisfestival? Kies bij het bestellen van je ticket dan voor de optie ‘Kennisfestival + Ondernemersprijs’. Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.  

Koop hier online je ticket 


Let op! De genoemde prijzen in het ticketsysteem zijn inclusief BTW. Na het bestelproces kun je zelf een factuur genereren waarop de BTW vermeld wordt voor je administratie.


Piet Schrijen


Al op jonge leeftijd nam hij het bedrijf van zijn vader over; Schrijen Afscheid en Herinnering. Samen met zijn vrouw Bianca Schrijen, Liz Schrijen en een team van 30 medewerkers verzorgen zij al 75 jaar uitvaarten van A tot Z in de regio Land van Cuijk. Alle facetten hebben zij in eigen beheer, in 2018 kwam daar zelfs het eigen crematorium ‘Buitenplaats Zevenhutten’ bij. De familie werkt vanuit passie en liefde voor het vak. Met hun sterke visie op innovatie worden de diensten continue verbeterd en uitgebreid. Hiermee wordt de impact in de regio steeds groter. En dit blijft niet binnen de muren van zijn onderneming. Piet is actief binnen verschillende netwerken, stichtingen en regionale initiatieven.


Stem op Piet
Martien Rongen 


“Een teken van een goede leider is niet hoeveel volgelingen je hebt, maar hoeveel leiders je creëert.” Deze uitspraak hangt midden in de vergaderruimte van het kantoor waar Martien Rongen dagelijks aanwezig is en omvat de wijze waarop hij zijn bedrijven aanstuurt. En dat werpt z’n vruchten af, want Martien runt met succes een aantal landbouwbedrijven onder de vlag van Vecunda en het nog jonge mengvoerbedrijf Vitalvé. De trots van Martien zit in de toewijding van zijn compagnons en medewerkers, en de passie waarmee ze dagelijks de bedrijven runnen. 


Stem op Martien


Antoon van der Horst


Antoon van der Horst staat aan het roer van, van der Horst Aannemers. Het bedrijf floreert vandaag de dag, vooral bij complexe uitdagingen in de sectoren Sportaccommodaties, Onderwijs, Zorg, Publieke gebouwen en Bedrijfshuisvesting. Met een sterke affiniteit voor de regio, is ongeveer 85% van het personeel afkomstig uit de lokale gemeenschap. Antoon zet zich in om de medewerkers in de regio te behouden door te werken aan de leefbaarheid in de dorpen, bijvoorbeeld met het Dorpsplan in Langenboom en de realisatie van de Brink kiosk in St. Anthonis en door de oprichting van Region Vastgoedontwikkeling. Region ontwikkelt en realiseert projecten voor en door de regio. 

Ook is hij actief betrokken bij verschillende regionale scholings-initiatieven, waaronder TechnoPromo en Sterk Techniek Onderwijs om de jeugd te enthousiasmeren voor de techniek. 


Stem op Antoon