Landgoed De Barendonk

Landgoed De Barendonk

Beers

Beleef het groene gastvrije landleven
Op de Barendonk kom je tot rust. Ontdek het landgoed, de boerderij, de bossen en al het moois dat het Land van Cuijk te bieden heeft. Met liefde voor groen en historie runnen wij onze natuurcamping. Kies voor een ruime kampeerplaats, een luxe groepsaccommodatie, een knusse trekkershut of duurzame tiny house. 

Op het landgoed is altijd wat te beleven. De sfeer is ontspannen en gezellig. Neem een kijkje bij de koeien, loop het kabouterpad, huur een (elektrische) fiets en ontdek de mooie wandel- en fietsroutes. De kinderen vermaken zich met skelters of je vindt ze in onze compleet vernieuwde speeltuin: dé ontmoetingsplaats van het kampeerterrein.

  • Ervaar landelijk logeren
  • Trekkershutten/Ecolodges en Natuurkampeerterrein
  • Comfortabele overnachtingsmogelijkheden van 4 tot 34 personen
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Tour de Barendonk

Ook voor een onvergetelijk personeelsuitje kan je bij ons terecht. Landgoed de Barendonk organiseert jullie teambuilding activiteit met een knipoog naar het boerenleven. Maak een lied op de hooizolder, beschilder een koe of doe de Barendonk Experience: een ontdekkingstocht over het landgoed. Over deze dag wordt zeker nagepraat!

Ontdek Bourgondisch Brabant
Bij ons ben je écht buiten, midden in de natuur. Beers ligt in bourgondisch Brabant, waar je heel verschillende uitstapjes kunt maken. De dierentuin, historische stadjes als Grave en mooie natuurgebieden: het Land van Cuijk heeft het allemaal. De culturele stad Nijmegen ligt op 15 minuten rijden, maar is ook zeker het bezoeken waard.

Tip voor jouw bezoek
Voor een lekker hapje of drankje hoef je ons landgoed niet te verlaten. Iedere zaterdagavond in het hoogseizoen kun je onbeperkt pizza komen eten. Een kopje koffie of thee met iets lekkers vind je in ons Uutbloashuuske en voor grote gezelschappen bereiden we graag een heerlijke barbecue of een buffet op maat

Landgoed De Barendonk
Landgoed De Barendonk
Millseweg 13
5437NB Beers