Kika van Es Sports

Kika van Es Sports

Sporten op topniveau heeft me veel gebracht. Ik leerde omgaan met grote tegenslagen en heb buitengewone hoogtepunten mogen ervaren. Deze rijke ervaring en mijn diepe passie voor het spel deel ik graag met jullie. Ik maakte altijd keuzes die bijdroegen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn reis in het voetbal heeft me gevormd tot de persoon die ik vandaag ben. Trots met een traan, dat is de essentie van mijn prachtige voetbalcarrière. Kika van Es biedt verschillende diensten aan in de sport. Clinics, lezingen en persoonlijke begeleiding.

Clinics
Of je nu op zoek bent naar een leuke uitdaging, teambuilding of specifieke voetbalvaardigheden wilt verbeteren, ik zorg ervoor dat we het beste uit jouw team halen.

Lezingen
Laat je meevoeren in mijn voetbalavontuur en ontdek de waardevolle lessen die ik op en buiten het veld leerde. Van de opofferingen die ik maakte voor het team, het nemen van cruciale beslissingen tot het overwinnen van tegenslagen.  

Persoonlijke begeleiding
Het voelt heel goed om de waardevolle lessen die ik in mijn voetbalcarrière leerde te kunnen delen. Om daar mensen mee te inspireren of te helpen.