Joyce van der Vorst

Joyce van der Vorst

Overloon

Leefstijlcoaching, personal training of weer fit na de zwangerschap? Dat doen we samen!

Ben jij er klaar voor? Om samen met mij te gaan werken aan de best mogelijke versie van jezelf? De versie waarvan jij de vruchten gaat plukken. Samen creëren we die belangrijke basis waarop alles draait. 

Want wanneer jij een sterk en energiek lichaam hebt, dan geeft dat jou ongekend veel zelfvertrouwen. Je straalt van binnen én buiten, waardoor je (weer) veel beter op kunt tegen emoties en negatieve invloeden van buitenaf. Ik ben Leefstijlcoach, vitaliteitscoach en personal trainer. Door eigen ervaringen heb ik ondervonden wat energie met je doet. 

Inmiddels ben ik weer in balans. Ik voel het weer, Ik mag er zijn en het leven is mooi. En dat wil ik jou ook weer laten voelen door aan de beste versie van jezelf te werken door middel van personal training en/of coaching.

Ook al lijken de diepe dalen nog zo diep. We gaan ze accepteren en van bijkomende emoties leren, zonder ze weg te stoppen of te vluchten. Een mooi uitgangspunt voor meer zelfinzicht. Want wanneer je jouw gevoel volgt en vertrouwen hebt in jezelf, word je vanzelf in de goede richting gestuurd om jouw mooiste leven te leven.