Hotel & Restaurant de Bungelaer

Hotel & Restaurant de Bungelaer

Beers

Hotel & Restaurant de Bungelaer is de plek waar natuur als inspiratiebron dient. Onze 17 hotelkamers zijn omgedoopt in warme kleuren. In deze warme sfeer droom je weg en kom je tot rust. Genieten zal je ook van het restaurant of op het terras met weids uitzicht op het water. Onze getalenteerde chef-koks hebben een unieke menukaart samengesteld die de smaakpapillen betovert met verrukkelijke gerechten. Van ontbijt tot lunch, borrel en diner, laat je verwennen door een scala aan smaken die je nergens anders zult vinden.

  • Culinair genieten in ons toprestaurant met terras aan het water
  • Boutique hotel met 17 sfeervolle kamers
  • Unieke locatie aan de Kraaijenbergse Plassen
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Activiteiten en arrangementen

Ontdek het rustiekste landschap in Het Land van Cuijk

Hotel & Restaurant de Bungelaer is gelegen in het mooie Beers, vlakbij de plaatsen Cuijk, Grave en Nijmegen. Beleef naast deze prachtige dorpen en steden ook de recreatieplassen. Een bezoek aan deze waterrijke gebieden is een échte must-visit voorliefhebbers van rust en ruimte. 

Tip voor jouw bezoek

Het hotel is niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook om te revitaliseren. Bezoek onze fitness en yogaruimte om aan uw lichaam te werken en innerlijke rust te vinden. Neem deel aan een fitnessles onder de deskundige begeleiding van wereldkampioen Ielja Strik, of verken de wereld van yoga met Myrna Groenink.

Voor zakelijke bijeenkomsten bieden we 3 moderne vergaderruimtes die zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Of het nu gaat om een conferentie, seminar of strategische vergadering, wij bieden de perfecte omgeving voor jouw succes.

Hotel & Restaurant de Bungelaer
Hotel & Restaurant de Bungelaer
De Bungelaar 4
5437 PM Beers