Het Mo’Ment Koken & Creatieve Workshops

Het Mo'Ment - Kookstudio

Langenboom

Heerlijk koken, eten en drinken met een groep, het kan bij Het Mo’Ment in Langenboom. “We weten allemaal dat samen koken en eten verbindt”, aldus Monique Nelson, “Je hoeft dit niet te beperken tot familie en vrienden, want samen met collega’s, en ook klanten, kan een kookworkshop zorgen voor die echte klik.

Bij alle workshops die wij bieden staan passie, plezier en gezelligheid voorop. Alles wat je bij ons maakt, moet ook thuis te doen zijn. Dus geen liflafjes, maar pure gerechten die iedereen kan maken. Hier is onze kookstudio ook op ingericht. Hoewel ruim van opzet, oogt het toch als een gewone ‘thuiskeuken’. Dus geen horecakeuken met allerlei hoog technische apparatuur, maar gewoon de voorzieningen die iedereen in huis heeft. Dat geeft mensen meteen een goed en vertrouwd gevoel.

Alleen onze locatie maakt Het Mo’Ment bijzonder: een prachtige langgevelboerderij in een natuurlijke omgeving. Onze workshops zijn allesbehalve standaard en je kunt hier ook een kookworkshop combineren met bijvoorbeeld vergaderen of een training. Wat de wensen ook zijn, we kunnen eigenlijk altijd wel een ‘pakket’ op maat aanbieden; voor welke groep dan ook.”

Meer weten over Het Mo’Ment?  Bezoek de website of bel Monique Nelson.

Het Mo’Ment Koken & Creatieve Workshops
Het Mo'Ment - Kookstudio
Zuid Carolinaweg 1
5453 JG Langenboom
Het Mo'Ment - Kookstudio
Zuid Carolinaweg 1
5453 JG Langenboom
06-51110082
www.hetmoment.info
plan uw route!
-->