Havens

HAVENS Diervoeders

Maashees

HAVENS Diervoeders uit Maashees is gespecialiseerd in de productie van professionele diervoeders – van granen tot complete diervoeders – voor alle takken van de dierhouderij. HAVENS staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al jarenlang.

Het familiebedrijf HAVENS bestaat al sinds 1845 en heeft een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting zijn wij altijd bezig met de ontwikkeling en verbetering van onze voedingsproducten. Vandaag de dag zijn wij trots op ruim en veelzijdig assortiment van professionele diervoeders – voor alle takken van de dierhouderij in Zuid-Nederland. Daarnaast worden de HAVENS paardenvoeders en andere specialiteiten wereldwijd vermarkt.

Know-How van voer
Voer samenstellen is ons vak. Inkomende en uitgaande grondstoffen en diervoeders worden zorgvuldig gecontroleerd op voedingswaarde en zuiverheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne labtechnieken.
De voeders van HAVENS zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, aangevuld met o.a. vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Know-How van dieren
Ieder dier is anders en heeft een andere voerbehoefte. Bij het samenstellen van voer of rantsoen zijn wij altijd op zoek naar de optimale receptuur met betrekking tot diersoort, gebruiksdoel, groei, voersysteem en ras. Daarbij is optimale diergezondheid het uitgangspunt.

Voor meer informatie, zie:
www.havensvoeders.nl
www.paardenvoeders.nl
www.green-line.eu

Havens
HAVENS Diervoeders
Kalverstraat 2a
5823 AK Maashees