Grafisch Huis Boxmeer

Grafisch Huis Boxmeer

Boxmeer

Grafisch Huis is een full-service grafische dienstverlener met vestigingen in Boxmeer en Nijmegen. Gespecialiseerd in on- en offline communicatie, ontwerp/dtp, print- en drukwerk, sign- en belettering en bedrukt of geborduurd textiel. Grafisch Huis is ook uitgever van de goed gelezen lokale kranten DeBoK, DeStieR en DeGraeF en het nieuwe media platvorm LVCNieuws.nl. Ook hebben ze een samenwerkingsverband met De Neije Krant.
“Met onze grafische diensten en producten bedienen we het MKB in de regio Land van Cuijk en Nijmegen en met onze kranten bereiken we veel inwoners van het Land van Cuijk”, vertelt directeur-uitgever Ron Bäumler.
Met onze kranten zijn wij een verlengstuk voor de lokale ondernemers 
Prettig contact
“We blinken uit in ons persoonlijk en prettig contact. Afspraken komen we na. Je vindt bij ons een hoge staat van dienstverlening en kwaliteitsproducten. Onze kranten hebben een goede uitstraling, met een juiste verhouding tussen goede redactie en het aantal advertenties.”
“We willen mooie diensten en producten leveren, met een goed en enthousiast sociaal team. Op een prettige manier zaken doen, meedenken met je klanten en adverteerders, ondersteuning bieden aan de lokale ondernemers.”
“Ondanks hun jonge geschiedenis krijgen onze kranten veel waardering van onze lezers en adverteerders. Dit door kranten te maken met een mooie mix van redactionele berichten en nieuws én advertenties van onze ondernemers”, aldus Ron. “Bijna vijf jaar geleden zijn wij met DeBoK in gemeente Boxmeer als het ware uit het niets gestart, daarna volgde een jaar later uitbreiding van de verspreiding in de gemeente Sint Anthonis. Vervolgens startte DeStieR in de gemeente Cuijk en inmiddels komt er ook in de gemeente Grave een mooie krant genaamd: DeGraeF.”
“Lokale media doen het goed, tenminste als je de focus puur op lokaal richt. Met een team dat geworteld is in de eigen regio en weet wat er speelt”, is de conclusie van Ron. “Met onze drie kranten en de samenwerking met De Nèije Krant in gemeente Mill en Sint Hubert verschijnen wij nu huis-aan-huis in de brievenbus in de gehele toekomstige gemeente Land van Cuijk. Dichtbij, lokaal, betrokken en vertrouwd.”
Gedrukte media
“We hebben een rotsvast vertrouwen in gedrukte media en we streven ernaar om ons verspreidingsgebied uit te breiden met nieuwe goede lokale titels. Daarbij gaan we graag met ondernemers in gesprek over hoe wij ze kunnen helpen om hun product of dienst regionaal onder de aandacht te brengen. Met onze kranten hebben wij bewezen een verlengstuk van de lokale ondernemers te zijn.”
Heeft u zakelijk nieuws of wilt u adverteren in goed gelezen lokale kranten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Grafisch Huis Boxmeer
Grafisch Huis Boxmeer
Spoorstraat 55H
5831 CJ Boxmeer