GH Advocaten

GH Advocaten

Boxmeer

Bent u verwikkeld in een echtscheiding? Heeft u ruzie met de buren? Heeft u een conflict met uw werkgever? Wilt u uw werknemer ontslaan? Bestaat er onenigheid over een erfenis? Of heeft u een conflict op een ander rechtsgebied? Wat het conflict ook is, uw zaak is in goede handen bij GH advocaten!
GH Advocaten werkt samen met u als cliënt. Ook werken we onderling samen als een hecht team van specialisten. Wij zijn een fris en laagdrempelig advocatenkantoor, met een lange en respectabele staat van dienst. Cliënten zijn op ons kantoor geen nummer, persoonlijke betrokkenheid hebben wij hoog in het vaandel. 
Iedere advocaat heeft een eigen rechtsgebied waarop hij of zij de deskundige bij uitstek is. Daarnaast heeft iedere advocaat enkele secundaire rechtsgebieden. Op die manier is er voor elke vraag altijd meer dan één advocaat beschikbaar en kan nagenoeg elke vraag beantwoord worden.
Omdat op ons kantoor alle specialismen gebundeld zijn, maakt dit dat de lijnen kort zijn en onderling overleg tussen advocaten altijd mogelijk is. Cliënten hoeven bij ons niet lang te wachten en hoeven geen grote kantoororganisatie door. Wij zijn een kantoor dat de taal van de regio spreekt en waar cliënten bijstand van een compleet team krijgen. Wij scheppen orde in de eventuele chaos, brengen duidelijkheid en creëren rust. De advocaat is altijd dichtbij en op die manier is de beste dienstverlening mogelijk. 
GH Advocaten werkt graag samen met u, of u nu op zakelijk gebied juridische bijstand nodig heeft, of dat u een privé kwestie heeft die vraagt om specialistische kennis. Wij verdedigen graag uw belangen en vechten voor uw belangen als dat nodig is. Dat doen we in- of buiten de rechtszaal en op verschillende rechtsgebieden. Ieder rechtsgebied heeft bij ons een eigen specialist. Desondanks is iedere zaak een teamprestatie. Voor u, met u en met elkaar.

Heeft u bijstand nodig en wilt u weten op welke rechtsgebieden wij u kunnen bijstaan? Neem dan een kijkje op onze website.

 

GH Advocaten
GH Advocaten
Spoorstraat 66
5831 CM Boxmeer