Fysiotherapiepraktijk Ria Cornelisse

Fysiotherapiepraktijk Ria Cornelisse

Boxmeer

Fysiotherapie Ria Cornelisse, is dé praktijk in de regio die gespecialiseerd is klachten in het bekkengebied. Veel mensen hebben klachten bij het plassen, poepen of bij de sex. Al dan niet voor of na een bevalling, een darm-, prostaat of gynaecologische operatie. 
In elke leeftijdsfase zijn er bovendien bij zowel kinderen, vrouwen, maar ook mannen veranderingen en klachten in dit gebied van het lichaam. Velen durven hier niet over te praten en leren er mee te leven, met alle belemmeringen van dien. Aan deze klachten is echter wel degelijks iets te doen.

Al vele jaren is Ria een begrip in deze regio. U staat als patiënt centraal staat, een persoonlijke benadering is standaard en de zorg altijd op maat.

"De klachten die te maken hebben met je bekkenbodem zijn erg uiteenlopend. Ik behandel klachten in het gehele gebied van buik, bekken en lage rug. Ook met klachten van de urine wegen, de maag en de darmen, maar ook voor klachten van seksuele aard kunt u bij mij terecht. Dit geldt voor vrouwen, mannen en kinderen. Gelukkig zijn er ook altijd oplossingen die de klachten sterk verminderen of zelfs compleet laten verdwijnen. Kijk gerust op mijn site voor meer informatie of neem contact op. Ik help u graag verder.

Naast Bekkenfysiotherapie ben ik ook kinderbekkenfysiotherapeut  en heb speciale kennis van het behandelen van kinderen die belemmerd zijn in hun dagelijks leven door het niet zindelijk worden. Dit kan zowel betrekking hebben op urineverlies als ontlastingverlies. Ook behandel ik kinderen die juist moeite hebben met plassen of poepen."

Ria heeft naast haar praktijk in Boxmeer ook een praktijk in Cuijk. 

 

Fysiotherapiepraktijk Ria Cornelisse
Fysiotherapiepraktijk Ria Cornelisse
Wieldijkje 7
5831 HX Boxmeer