Fun-Pro

Fun-Pro

Beugen

Fun-Pro attractieverhuur + events

Simpel gezegd moet alles FUN zijn, en op een PROFESSIONELE manier gebracht worden. Pas als beide aanwezig zijn kan Fun-Pro naar optimale resultaten en uitdaging streven.

Attractieverhuur

Fun-Pro is al ruim 20 jaar de attractieverhuurder van de Benelux en In Zuid-Nederland is Fun-Pro inmiddels een begrip geworden. Met beproefde attracties, een uitgebreid assortiment en een perfecte service verhuurd Fun-Pro verschillende attracties van o.a. springkussens, stormbanen, waterattracties, podiumwagens en meer! Wij leveren de hoogst haalbare kwaliteit van extreme, unieke en uitdagende attracties. En dat allemaal in ons eigen land geproduceerd.

Fun-Pro op locatie

Wij verhuren vrijwel alles voor (sport) evenementen, zeskampen, scholen, verengingen en feesten. Onze Springkussens, wipe-outbanen, ninja-warrior parcours, waterattracties, stormbanen en podiumwagens kunnen wij dan ook helemaal op de wensen van onze klant afstemmen. Hiermee maken wij voor iedereen een passend aanbod.

Fun-Pro op evenementen

Fun-Pro verhuurd al jaren op diverse braderieën, koningsdagen, jaarmarkten, zomer- en straatfeesten, bedrijfsopeningen, campings, scholen en bij verenigingen met de meest spectaculaire attracties. We hebben ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van evenementen zoals zeskampen, sportdagen, buurtfeesten en familiedagen.

Contact

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website, stuur een mailtje of bel ons.

Fun-Pro
Fun-Pro
Boxmeerseweg 3
5835 AA Beugen