Fietsplus Rob Fietswinkel

Fietsplus Rob Fietswinkel

Boxmeer

Dus u houdt van fietsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij namelijk ook!

Grote variatie Tweewielers
Bij Fietsplus Rob vindt u een jong en enthousiast team dat alles voor u kan betekenen op het gebied van (elektrische) fietsen, mountainbikes, race fietsen, de innovatieve Trikke, scootmobielen en diverse accessoires. Zeg maar gerust alles op gebied van tweewielers.

Van kinderfiets tot scootmobiel
U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van het allereerste kinderfietsje, de ideale middelbare schoolfiets, uw ultieme droomfiets voor recreatief en sportief gebruik tot de scootmobiel aan toe. Of het nu gaat om nieuw, tweedehands, onderhoud of vakkundig advies, wij staan 5 dagen in de week voor u klaar! 

Service & vakmanschap
Wij staan bekend om onze uitstekende service en ons vakmanschap. Wij krijgen vaak te horen dat er een gemoedelijke sfeer heerst in onze zaak. Dat is niet verwonderlijk, want wij werken allemaal met plezier voor onze klanten en doen graag net iets meer dan men van ons verwacht. Zo hopen wij u weer terug te zien!

Onderhoud & reparatie
Als u bij ons uw tweewieler brengt voor onderhoud of reparatie, staat er altijd een leenfiets voor u klaar zodat u altijd mobiel blijft. Bovendien zijn 90% van de reparaties binnen 24 uur weer vakkundig gerepareerd, zo kunt u snel weer vertrouwd op uw eigen tweewieler op pad. Wel zo fijn toch?

Fietsplus Rob Fietswinkel
Fietsplus Rob Fietswinkel
Stationsweg 16
5831CR Boxmeer