't Drummerke

Eetcafe 't Drummerke

Boxmeer

Eetcafe 't Drummerke is al sinds jaar en dag een begrip in de wijde regio. Begonnen als gezellige donkerbruine kroeg, waar iedereen zich thuis voelden, is het café ontpopt tot menig lievelingsrestaurant. De laatste twee decennia heeft Eef Mooij, letterlijk opgegroeid in 't Drummerke, zijn eigenwijze draai aan het eetcafe gegeven. Met een mooie seizoenskaart vol kwalitatieve streekproducten en wisselende thema avonden blijft hij met zijn vrouw Lilian de gasten culinair verwennen en verrassen. Bekijk hier de menukaart

ORIGINELE CATERING
Ook voor catering zowel voor bedrijven als particulieren kun je bij 't Drummerke terecht. Van koude en warme buffetten tot bbq met kok en van tapasbuffet tot stampotten, alles is mogelijk. Ook bediening, bestek en servies behoren tot de mogelijkheden. Kijk hier voor de cateringbrochure online.

ZAAL HUREN
Iets te vieren? Ook dan is 't Drummerke een uitstekend idee. De zaal biedt ruimte voor ongeveer 60 á 70 personen, maar kan eenvoudig uitgebreidt worden door het openen van de schuifdeuren. Hiermee wordt een ruimte tot 250 personen gecreëerd. Uiteraard kan het complete feest tot in de puntjes verzorgt worden, inclusief bediening, buffet & drankjes. Vraag gerust om de mogelijkheden, er zijn diverse keuzeopties die ongetwijfeld aansluiten bij jouw wensen en budget. 

't Drummerke
Eetcafe 't Drummerke
Sambeekseweg 23
5831GK Boxmeer