De Weijer

De Weijer

Boxmeer

De Weijer is een prachtig stukje historie. Met alle aanbouwsels, sluiproutes en binnenstebuitenmuren zie je de tijd terug in het gebouw. Het is echt een unieke plek. We nodigen je van harte voor een fijn kopje koffie, lunch, koel biertje of om lekker aan te schuiven in ons restaurant.

Met een sfeervolle kapel, heuse theaterzaal, stralend gouden Weijerzaal en diverse vergaderzalen, gymzaal en yogazolder kun je voor werkelijk álles terecht in De Weijer. Trouwen, feesten, ellenlang vergaderen, daarna extra hard borrelen, basketballen. Je zegt het maar. Daarnaast biedt het achterliggende Weijerpark, een aantal ruime terrassen en een idyllisch buitenplaatsje ook in de zomer alle sfeer en comfort. 

Ons horecateam ondersteunt je overigens wat graag in al je wensen op culinair gebied.

Theater in de Weijer
Niet alleen in Boxmeer is de Weijer een begrip, ook in theaterland is het een bekende en geliefde plek om te staan. Denk Pieter Derks, Peter Pannekoek, Eva Crutzen, Lenette van Dongen, Youp van 't Hek, Spinvis, maar ook juist de jonge artiesten, die mensen om in de gaten te houden.

Jaarlijks biedt de Weijer een divers aanbod aan concerten, toneel, cabaret, film en jeugdvoorstellingen. Benieuwd? Neem vooral een kijkje op de website van De Weijer.

De Weijer
De Weijer
De Raetsingel 1
5831KC Boxmeer