De Vier Linden

De Vier Linden

Vierlingsbeek

Welkom bij Restaurant De Vier Linden. U kunt hier o.a. terecht voor een lekker drankje op het terras, een lekkere lunch, uitgebreid diner, een bruisend feest of een heerlijke catering. Vrijwel alles is mogelijk. De Vier Linden beschikt over diverse ruimtes die ieder hun eigen sfeer bevat. 

In het weekend kunt u op vrijdag t/m zondag bijvoorbeeld genieten van de Proeverij; een keur aan maar liefst 60 verschillende seizoensgebonden gerechtjes. Deze internationale mini gerechtjes kunt u onbeperkt in voor- hoofd- en nagerechtjes bestellen. Het ultieme genieten volgens de vele gasten van Restaurant De Vier Linden.

In het Restaurant gedeelte wordt u altijd verrast met een Menu de Luxe. Ze serveren graag voor u een 2, 3, 4 of 5 gangen diner naar keuze.
In het Grand Café gedeelte kunt u terecht voor alom bekende gerechten, maar kunt u zich ook eens culinair laten verrassen.

Kortom; bij De Vier Linden houden ze van gasten die van lekkere en eerlijke gerechten houden en dat is dan ook precies wat zij serveren, met liefde en een glimlach.

Welkom bij De Vier Linden!

De Vier Linden
De Vier Linden
Soetendaal 5
5821BL Vierlingsbeek