De Magische Verandering

De Magische Verandering

Langenboom

Mijn passie is jou gelukkig maken!

Heb jij problemen in je hoofd en wil je dat graag oplossen maar lukt dat niet zelf? Ik help je met je probleem op te lossen! Dit doe ik met hypnotherapie.

Hypnotherapie kan wat voor je betekenen als jouw problemen je dagelijkse leven beheersen en je wil ze graag aanpakken. Hypnotherapie is altijd toepasbaar. Als jij open staat voor hypnose en je wil graag door jouw probleem heen werken dan lukt dat!

Hypnose wordt ook wel trance genoemd. Trance geeft je de mogelijkheid om het bewuste denken los te laten en in contact te komen met je onbewuste. In hypnose maak je contact met je onbewuste, maar je blijft gewoon controle houden over je eigen doen en laten. Je zult dus nooit ongewild vertellen wat de pincode van je pinpas is.

Met hypnotherapie ga je aan de slag met jouw onbewuste, zodat jij echt resultaat kunt behalen! Bijvoorbeeld angsten, laag zelfbeeld, allergie, nagelbijten, stoppen met roken en trauma's kun je in je onbewuste transformeren en oplossen. Je kan het als het ware zien als de harde schijf van je computer, je maakt de schijf schoon en zet er een nieuw programma op. Ik help je daarbij!

Stel je eens voor dat jij je problemen hebt opgelost en weer zonder belemmering door het leven kan gaan! Hoe fijn zal je leven dan zijn? In jezelf investeren is het mooiste wat je kan doen.

Leef je mooiste leven!

De Magische Verandering
De Magische Verandering
Vliesweg 18
5453 RX Langenboom