Bear Food Club

Bear Food Club

Cuijk

Jaren geleden begonnen wij, net zoals zoveel liefhebbers, onze barbecueavonturen op een eenvoudige ketelbarbecue met houtskool van de supermarkt. Een nieuwe hobby ontstond: het bereiden van mooie gerechten voor vrienden en familie, met fijne sferen, goede gesprekken en een voorliefde voor bieren. Een fijne passie om als twee vrienden samen te delen. Naarmate onze interesse groeide, experimenteerden we met verschillende soorten hout, houtskool, toestellen en technieken. Zo begon het Bear-Food-balletje langzaam te rollen...

Daarnaast vonden we het steeds interessanter om te weten wát we nu precies aten. Waar komt dat stukje vlees vandaan? Wanneer heb je echte kwaliteit en hoe bereid je dat het beste? We kwamen in contact met mensen uit het slagersvak en barbecuespecialisten, die hun vak met veel liefde en passie uitvoeren. 

Dankzij al deze kennis kunnen we nu een geweldige selectie aan kwaliteitsvlees en -vis aanbieden, bereid op de beste toestellen en met de beste technieken. We laten je graag meegenieten! Geen kiloknallers, geen smaaktoevoegingen, geen goedkoop houtskool. Maar eigen hout, echte kwaliteit, een goede sfeer, expertise en eerlijke producten bereid vanuit een echte passie.
Welkom bij de Bear Food Club!