Zomer van een Goei Leven

Zomer van een Goei Leven

Land van Cuijk

KOM GENIETEN VAN ‘EEN GOEI LEVEN’

Hoe fijn is het om weer te kunnen genieten van het geneugten van het leven… Waar kun je dat beter dan in het Land van Cuijk. Het Land van een Goei Leven. Daar waar je gastvrij welkom wordt geheten. Waar je (h)eerlijk eten en drinken van eigen Land van Cuijkse bodem krijgt aangeboden. Waar met onuitputtelijke energie en enorme betrokkenheid lokale en regionaal evenementen worden georganiseerd, die naadloos passen in wat we met elkaar willen uitdragen én zijn: een Goei Leven.

In deze kalender presenteren we een selectie van 25 ‘Goei Leven’-evenementen die deze zomer in het Land van Cuijk plaatsvinden. Nou ja, 25… Het is er eentje meer geworden. Wij zijn in het Land van Cuijk nu eenmaal gewend altijd iets extra’s te doen …

Het volledige programma van Zomer van een Goei Leven 2022

De Zomer van een Goei Leven 2022 is een initiatief van stichting Goei Leven en Visit Land van Cuijk, ondersteund door de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg en met input van evenementorganisatoren, Land van Cuijk Boert Bewust en lokale en regionale toeristische platforms.

Zomer van een Goei Leven