Wandelknooppuntkaarten Land van Cuijk

Wandelknooppuntkaarten Land van Cuijk

Wandelknooppuntkaarten Land van Cuijk

Gevarieerd natuurschoon
Trek de wandelschoenen aan en ga er lekker op uit in het Land van Cuijk waar u heerlijk kunt wandelen. Er is een grote variatie aan natuurschoon te vinden. U kunt wandelen over de heide, langs spiegelgladde vennen, langs de Maas door het eeuwenoude Maasheggen landschap, door beekdalen, veenafgravingen en weidegebieden met grote grazers.

Wandelroutenetwerk
Voor wie graag zelf op pad gaat en zijn route uitstippelt is er het Wandelroutenetwerk. Dit netwerk biedt alle informatie die u nodig heeft om zelf een aantrekkelijke en informatieve wandelroute uit te zetten. Het Wandelroutenetwerk in het Land van Cuijk is opgenomen in twee Wandelknooppuntkaarten van het gebied, verdeeld in Noord en Zuid.

Hoe werkt het?
Voor het uitstippelen van uw eigen wandeling gebruikt u een van de twee Wandelknooppuntkaarten en de zogenaamde knooppunten (geelgroene bordjes) in het veld. De gele symbolen met cijfers op de Wandelknooppuntkaarten corresponderen met de geelgroene knooppunten in het veld. Door van het ene knooppunt naar het andere te lopen, maakt u uw eigen route. De Wandelknooppuntkaarten geven ook de afstand tussen twee knooppunten aan. Zo kunt u precies de lengte van uw route berekenen. Op de achterzijde van de kaart vindt u interessante informatie over de omgeving en een overzicht van start- en parkeerplaatsen.

Waar te koop?
De Wandelknooppuntkaarten zijn verspreid over het Land van Cuijk te verkrijgen bij zogenaamde Toeristische Ontmoetingspunten. Dit is de aangewezen plek om toeristische informatie over het gebied te krijgen. Een overzicht van de Toeristische Ontmoetingspunten vindt u op deze pagina.

De Wandelknooppuntkaarten kosten € 5,95 per stuk. 

Wandelknooppuntkaarten Land van Cuijk