Achter ut Huus

Naturistencamping 'Achter ut Huus'

Beers

Naturistencamping 'Achter ut Huus'
Aan de rand van het dorpje Beers, ligt onze naturistencamping 'Achter ut Huus'. De camping is in een voormalige boerderij en biedt veel ruimte voor sport, spel en ontspanning voor zowel jong als voor oud.

Al meer dan 20 jaar mogen wij onze gasten ontvangen op deze prachtige plek om te kunnen genieten van rust, ruimte en zon. De Brabantse gemoedelijkheid staat voorop, samen met respect voor elkaar en de natuur.

De ruime camping biedt de mogelijkheid met eigen caravan, tent of camper te komen. Men kan ook een eenvoudige caravan of houten kampeerbungalow huren. Gratis WiFi is aanwezig. De camping heeft uitsluitend toeristenplaatsen. Hierdoor heerst er een ongedwongen sfeer met steeds wisselende gasten.

Op loopafstand van de camping ligt het natuurgebied de 'Kraaijenbergse Plassen'. Dit 400 hectare grote plassengebied biedt vele mogelijkheden voor zeilers en andere watersporters. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hartje ophalen met een keur aan watervogels. Er is ook een officieel naaktstrandje.

De prachtige omgeving nodigt uit tot fietsen en wandelen. In de nabije omtrek zijn vele goed ingerichte paden met voldoende rustbanken. Voor de sportievelingen ligt het heuvelachtige gebied van Groesbeek en Duitsland binnen fietsbereik. Vergeet ook niet de historische plaatsen en musea die zijn oorsprong vinden in de Romeinse tijd langs de loop van de Maas.

Achter ut Huus
Naturistencamping 'Achter ut Huus'
Dommelsvoort 7
5437 PC Beers
Facebook Twitter Instagram