Motel Koolen:

Motel Koolen: "aan de Liberation route"

Arrangementen > Motel Koolen: "aan de Liberation route"

Tweedaags arrangement "aan de Liberation route"
Prijs € 41,25  per persoon

De liberation route is een nieuwe toeristische attractie met informatie over de bevrijding tijdens de 2e wereldoorlog in de omgeving van operatie Market Garden.Diverse luisterkeien geven in u een indruk wat er op verschillende plaatsen langs de route in september 1944 gebeurd is.

Overnachten in ons hotel aan de liberation route en een bezoek aan het graafs Kazematten museum. Met tentoonstelling en informatie over de slag om de brug bij Grave. Het bij het hotel behorende woonhuis deed tijdens de bevrijding dienst als postkantoor voor de Engelsen. In het tegenover het hotel gelegen Jezuïeten klooster waren veel geallieerden ondergebracht. In de omgeving vindt u Oorlogsmuseum Overloon het Airborne museum en het Bevrijdingsmuseum Groesbeek die allen een bezoek meer dan waard zijn. Zie ook www.liberationroute.nl .

  • Welkomstdrankje
  • één overnachting in een tweepersoons kamer
  • één keer Brabants ontbijt
  • één keer toegang tot het graafs Kazemattenmuseum met tentoonstelling over slag bij Grave.
  • Coördinatie luisterkeien
  • Informatie pakket met boekje liberation route 

Dit arrangement is het gehele jaar door te reserveren op basis van beschikbaarheid, aankomst na keuze (toeslag 1 persoonskamer € 20,00)

Dit arrangment is uit te breiden met een gratis te downloaden fietsroute van ons hotel via het Kazematten museum Grave naar het Bevrijdingsmuseum Groesbeek te vinden onder Route.nl "Liberationroute aan de Maas". Tevens zijn er entree kaarten voor het Bevrijdingsmuseum verkrijgbaar in ons hotel.

Meer weten of boeken? www.motelkoolen.nl

Motel Koolen:
Facebook Twitter Instagram