Kasteel Tongelaar

Kasteel Tongelaar

Mill

In een uithoek van de provincie, ver van steden en verkeerswegen vandaan, is het on-Nederlands stil. Daar staat een kasteelburcht, omringd door prachtige boerderijen. Je waant je er zo op het Franse platteland... 

Welkom op Kasteel Tongelaar.

Kasteel Tongelaar en Boerderij de Benedenhof liggen op het prachtige Landgoed Tongelaar, in Mill. Op deze toplocatie kun je terecht voor feesten, vergaderingen, diner, concerten en overnachtingen. Het kasteel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Land van Cuijk en de vakantieboerderij biedt plaats aan 11 personen. Dit enorme wandel- en fietsgebied staat bekend om de das, het gemoedelijke diertje zit hier wel met 50 exemplaren!

Vanaf maart is Kasteel Tongelaar elke woensdag van 11 tot 16 uur en elke Zondag van 10 tot 18 uur open voor publiek. Het kasteel en de expositie zijn dan te bezichtigen, de brouwerij en veldwinkel zijn open en er is gelegenheid om het informatiepunt van het Brabants Landschap in het torenfort te bezoeken. Je hoeft niet te reserveren voor de lunch, groepen vanaf 10 personen liever wel.

Op Kasteel Tongelaar worden regelmatig concerten georganiseerd, educatieve wandelingen, pop-up diners, exposities, BBQ-avonden op het plein en het Pluk & Oogstfeest. Check de agenda op onze website.

Kasteel Tongelaar
Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12
5451HS Mill
Facebook Twitter Instagram