Hotel Cuijk

Hotel Cuijk

Cuijk

Hotel - Restaurant Van der Valk Cuijk - Nijmegen

Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen geniet u van heerlijk bourgondisch eten en drinken in een unieke omgeving. In de comfortabele kamers komt u heerlijk tot rust. Voor extra luxe kunt u ook gebruik maken van onze verschillende suites. Zo kunt u overnachten in de nieuwe Ibiza Suite met een heerlijk lounge terras. Komt u met uw gezin? Dan zijn onze ruime Familiekamers zoals de Loft en Loft Deluxe ideaal. 

Lekker eten kan in ons restaurant. U kunt hier dagelijks genieten van een lunch en diner, ook kunt u bij ons terecht voor een kop koffie met gebak of een gezellige borrel in de Brasserie. Elke zaterdag kunt u aanschuiven bij ons Live Cooking Dinerbuffet waar seizoensgebonden gerechten worden geserveerd. Onze chefs staan voor u klaar om de lekkerste gerechten vers voor u te bereiden.
Op zondag serveren wij de bekende Van der Valk Zondagsbrunch.   

Uniek aan ons hotel is onze eigen wijngaard. In deze wijngaard worden wijnproeverijen georganiseerd en kunt u zelfs vergaderen!
Viert u een feestje of bent u op zoek naar een goede vergaderlocatie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen heeft 11 zalen geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Vergader met een culinaire invulling als een lunch of diner. 

Wilt u meer informatie over ons hotel? Kijk dan op onze website.
We hopen u graag te verwelkomen in ons hotel! 

Hotel Cuijk
Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431NH Cuijk
Facebook Twitter Instagram