Boertel d'n Twist

D'n Twist

Overloon

In het buitengebied van Overloon, midden in een langgerekt bosgebied en direct aan een knooppunt van wandel-, fiets- en ruiterpaden, ligt Vergaderlocatie d'n Twist. Hier kunt u genieten van rust, huiselijkheid, natuur en cultuur. Wij bieden u verschillende manieren om bij ons te vergaderen en te verblijven. U kunt de gehele locatie afhuren voor uw vergadering en uw verblijf verlengen door er een overnachting aan te koppelen. 
Bij ons bent u verzekerd van een inspirerende vergaderlocatie en een heerlijke vakantie waar u de sfeer van het buitenleven nog kunt proeven.  

Over d'n twist
D'n Twist is een groepsaccommodatie, vergaderplek en camping ineen. D'n Twist is daarom uitermate geschikt voor groepen, families en bedrijven, waarbij wij u behulpzaam zijn bij het organiseren van allerlei activiteiten.   

Activiteiten
Gezellige uitjes en activiteiten voor families, vrienden en collega’s. Het weekend bij Boertel d'n Twist kunt u een extra twist geven door een leuke activiteit te organiseren. We hebben, in samenwerking met lokale bedrijven, een divers aanbod aan activiteiten, zodat u altijd een origineel idee voor uw groepsuitje heeft. Van buggy rijden tot kooklessen, van teamchallenge tot gezelschapsspellen. Buiten dit aanbod is er in de omgeving ook nog van alles te beleven. Op onze website vind u veel  meer informatie per activiteit.

Boertel d'n Twist
D'n Twist
Duivenbosweg 1
5825HR Overloon
Facebook Twitter Instagram