Camping De Maasvallei

Camping De Maasvallei

Oeffelt

Camping De Maasvallei is prachtig gelegen in het Maasheggengebied en gesitueerd op steenworp afstand van de Maas. Het Maasheggengebied is in 2019 uitgeroepen tot Unesco-Biosfeer. De camping is dan ook een ideaal vertrekpunt om vanuit daar te gaan fietsen, wandelen of vissen. Vanaf de camping zult u schepen voorbij zien varen en kunt u genieten van de vele vogels en de andere flora en fauna.  

De camping heeft 40 ruime kampeerplaatsen voorzien van stroom en een eigen watertappunt. Door de natuurlijke afscheiding bieden alle plaatsen voldoende privacy. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en volwassenen kunnen zich vermaken op de jeu de boules baan. Voor gezellige avonden met de andere vakantiegangers is er een plaats waar een vuurtje gemaakt kan worden. Kortom, camping De Maasvallei biedt u alle ingrediënten om heerlijk te ontspannen.

Huurtent
Geen zin om met kampeerspullen te slepen, maar je houdt wel van kamperen? Dan biedt de compleet ingerichte Sahara tent de uitkomst! Een luxe tent voor 2 personen voorzien van bed, tafel, stoelen, koelkast, kookplaat etc.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de website: www.campingdemaasvallei.nl

Camping De Maasvallei
Camping De Maasvallei
Veerweg 8
5441 PL Oeffelt
Facebook Twitter Instagram