Droom groot en bereik het in kleine stappen

Column door Nicole Meijer
vrijdag 23 juni 2023


We leven in een wereld waar perfectie wordt nagestreefd en successen schreeuwend worden gevierd. Kwetsbaarheid wordt nog al te vaak gezien als een zwakte, als iets om te vermijden. Ik wil je uitnodigen om die overtuiging los te laten en jezelf open te stellen voor het avontuur van dromen. Droom groots, zonder beperkingen, zonder angst voor oordelen.

Ja, het vereist moed om je dromen na te jagen, om te geloven dat je het waard bent om ze werkelijkheid te laten worden. En ja, je zult de stappen zelf moeten zetten, je angst overwinnen, je twijfels uitdagen en je comfortzone verlaten. 

Laat je niet afschrikken door de stemmen die je vertellen dat je niet genoeg bent. Jij bént goed genoeg, precies zoals je bent. Je dromen zijn het waard om nagestreefd te worden, en je verdient het om jezelf te zien stralen terwijl je ze één voor één waarmaakt.

Durf groot te dromen, wetende dat het de kleine stappen zijn die je dichter bij je doel brengen. Wees liefdevol en geduldig met jezelf, en weet dat je nooit alleen bent op deze reis. De stappen zet je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.