&Zo Arbeidsbemiddeling

&Zo Arbeidsbemiddeling

Rijkevoort

Bij &Zo Arbeidsbemiddeling gaan ze verder dan een traditionele benadering van werving. Ze geloven in het ontplooien van talent en het ontdekken van de ware passie van hun kandidaten. Sanne en Simon Claassen verwelkomen werkzoekenden in een informele setting waar ze zelf aangeven wat ze precies zoeken, waardoor de perfecte match gevonden kan worden. Of je nu kiest voor uitzendwerk via hun backoffice partner of direct in dienst gaat bij een nieuwe werkgever, de focus blijft hetzelfde: het smeden van duurzame verbindingen tussen kandidaten en werkgevers voor een veelbelovende toekomst.

Bij &Zo Arbeidsbemiddeling vormen sterke banden met het lokale MKB de kern van het succes. Er wordt waarde gehecht aan het lokale karakter en er worden scherpe tarieven aangeboden. De platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat ze altijd voor je klaarstaan, ongeacht de dag of het tijdstip. Met een uitgebreid en zichtbaar netwerk in de regio, bieden zij een breed scala aan mogelijkheden, want bij &Zo draait het om samenwerking en het creëren van echte connecties.

Het uiteindelijke doel is niet alleen het vinden van banen, maar ook het verbeteren van levens. Bij &Zo begeleiden ze werkzoekenden en lokale MKB’ers naar een betere toekomst. Het draait niet alleen om belangrijke carrièrekeuzes, maar ook om een gelukkig leven. Voor een connectie die blijft bestaan en voor een glimlach die nooit verdwijnt. Het juiste talent op de juiste plek - &Zo doen zij dat.

&Zo Arbeidsbemiddeling
&Zo Arbeidsbemiddeling
Joop Thijssenstraat 9
5447 BL Rijkevoort