Woodd Kachels

Woodd Kachels

Landhorst

Woodd Kachels in Landhorst is specialist in hout- en pelletkachels. Het bedrijf verkoopt niet alleen kachels, maar levert alle toebehoren en kan eventueel ook zorgen voor de verbouwing die nodig is om de kachel te integreren in (woon)kamer of tuin.

Wynand de Klein van Woodd gelooft in duurzaam verwarmen ende toekomst van biobrandstoffen. Pelletkachels, oftewel kachels met korrels geperst hout als brandstof, zijn duurzaam door de minimale uitstoot én efficiënt in het gebruik. Geen gesjouw met klossen hout: een kilo pellets is meer dan genoeg om één uur te stoken. Voor diegenen die juist wel gecharmeerd zijn van hout levert Woodd ook houtkachels en in duo-modellen die beide vormen combineren. Uiteraard is het bij alle varianten mogelijk om de combinatie met centraleverwarming te maken. Nieuwsgierig wat u op deze manier kunt besparen? Check de besparingscalculator op de website van Woodd.

In Noord-Italië en Oostenrijk ontbreekt een centraal gasnet,waardoor deze landen trendsettend zijn op het gebied van kachels en mogelijkheden. De Klein reist regelmatig naar Oostenrijk en Italië om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en om workshops te volgen.

Woodd Kachels
Woodd Kachels
Pioniersstraat 23 A
5445 AC Landhorst