Taste of Smoke

Taste of Smoke

Sambeek

De smaak van luxe
De barbecue is het wapen in de missie om catering te introduceren op de Taste of Smoke manier; échte BBQ beleving, waarbij gasten mee gaan op een low en slow reis in de wereld van barbecue met een culinair accent. Laat je door de smaakdirigent meevoeren in een gerechtengolf met de kenmerkende rooksmaak; verfijnd, gebalanceerd en doordrenkt met aanstekelijke passie.

De smoke revolutie
“Soms word je verliefd op een bepaalde cultuur. Soms krijg je de smaak te pakken van iets wat totaal onbekend voor je was.”

Pleun en Niels, founders van Taste of Smoke, raakten besmet met het barbecuevirus door wedstrijden te bezoeken toen die wereld op dat moment nog compleet in wording was. Terwijl zij zich begaven onder ingewijde wedstrijd-pitmasters, was Low & Slow cooking nog een totaal onbekend begrip voor thuis-barbecueënd Nederland. Mocht dat snel-snel grillen eigenlijk wel barbecueën heten? En zouden zij een pioniersrol kunnen spelen in de ontketening van de smoke revolutie? 

Een inspirerende missie
De rijkste les die de barbecue ons leerde, is dat wanneer je liefde, passie en rust in je vlees of vis (of vegetarisch gerecht) stopt, je een heel andere kant van het barbecueën gaat zien en proeven. Een symfonie van balans, smaak en beleving die het hart raakt. 

Dat heeft onze missie ontvlamd om barbecueën zoals wij dat zien te introduceren: puur, elegant en zinnenprikkelend. De gast meenemen en laten zien dat iedereen die prachtige smaken en gerechten thuis ook kan bereiken. Dát is de passie.
Als certified pitmasters en Napoleon Grill Force Ambassadeurs staan Pleun en Niels garant voor een excellente barbecuebeleving op niveau. Dat zie je terug in de gerechten, de communicatie en de aandacht voor het geheel. Dan klopt alles, en dat vergeten jullie gasten nooit meer. 

Taste of Smoke
Taste of Smoke
Mgr. Bekkersstraat 15
5836 BL Sambeek