Restaurant Ovum

Restaurant Ovum

Grave

Ovum is het restaurant van Nidum, het house of inspiration in Grave. Op een bijzondere locatie, het monumentale Arsenaal, komen diverse shops en showrooms, Ovum en Nidum Boetiekhotel samen. Liefhebbers van design, interieur, lifestyle en kunst kunnen hier hun hart ophalen. 

Ovum verzorgt de culinaire beleving. Het inpandige restaurant heeft een grote afgesloten binnentuin en is sfeervol ingericht met de partners van het house of inspiration. Het restaurant staat vermeld in zowel de Lekker500 als de gids van Gault&Millau. 

Op woensdag is Ovum geopend voor lunch. De Ovum Specials worden ook op donderdag tot en met zondag geserveerd. Die dagen is het restaurant ook geopend voor diner en geniet men van het culinaire menu van de chef. Ook voor een heerlijke kop koffie of een gezellige borrel in een van de sfeervolle ruimtes is men van harte welkom.

De zalen van Ovum zijn te huur voor diverse gelegenheden, bijvoorbeeld bruiloften, (personeels)feesten, vergaderingen, zakenlunches en private dining. De monumentale kapel is een bijzondere ruimte voor een huwelijk of babyshower, maar ook een zakelijke gelegenheid zoals private dining of een intieme productpresentatie.

Ovum is geopend van woensdag tot en met zondag. Op woensdagen van 10.00 tot 18.00 uur en van donderdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur. Voor een reservering of meer informatie over een (zakelijk) event kan men contact opnemen via www.ovumrestaurant.nl of 0486 – 745 755.

Restaurant Ovum
Restaurant Ovum
St. Jorisstraat 32
5361 HD Grave