Koert Smedema ICT

Koert Smedema ICT

Oeffelt

Koert Smedema ICT

In de snel veranderende wereld van Informatie en Communicatie Technologie ( ICT ), is het belangrijk een goede betrouwbare partner te hebben, die uw belangen voorop stelt. Die uw zaken goed doorgrondt en een passende ICT-formule voorstelt, realiseert en onderhoudt.
Koert Smedema ICT ís zo’n betrouwbare partner voor het MKB en de particulier!

Een soort digitale superman dus?
‘Nou, ik noem het meer een ICT-troubleshooter. Maar ik ben er inderdaad wel om te helpen. Van tandarts tot autobedrijf en van dierenkliniek tot uitgever. Maar ook particulieren thuis schiet ik graag te hulp met raad en daad (geen verkoop van producten)’.

Koert Smedema ondersteunt onder andere met automatiseringsvraagstukken, plaatst PC’s, en zorgt dat het allemaal in de lucht blijft. ‘Ik ben altijd aan het kijken naar nieuwe kansen voor ondernemers en op zoek naar de juiste koppelingen om te maken. Heldere taal is één van mijn kernwaardes binnen mijn bedrijf. Ik merk dat mensen niet altijd exact weten wat ze kunnen verwachten, daar ben ik voor.  Ik ben graag die betrouwbare partner in een snel veranderende wereld van internet en communicatie technologie. Waarvan u mag vertouwen op het feit dat ik altijd uw belangen voorop zet!’

Koert Smedema ICT
Koert Smedema ICT
Kerkstraat Noord 31
5441 BG Oeffelt