Knusse Pipowagen

Knusse Pipowagen

Sambeek

Pipowagen 't knusse stekske is ingericht met een zitje (zowel binnen als buiten), een klein keukentje met koelkast met vriesvak én een kacheltje voor de koudere dagen. Slapen doe je in een heerlijk tweepersoonsbed (linnengoed is aanwezig). Op de minicamping zelf kun je gebruik maken van de nieuwe sanitaire voorzieningen voorzien van vloerverwarming. Als je wakker bent kun je genieten van een heerlijk ontbijtje met een vers eitje van onze eigen kippen!

In het seizoen kijk je vanaf de minicamping op de pony’s in de wei en grazende koeien naast de camping. Geniet van de vogels die vrolijk zingen vanuit de hoge bomen achter het veld. Maak een ommetje langs de beek, over het zandpad of door de bomenlaan.

De minicamping ligt in een prachtige omgeving in het buitengebied van het dorp Sambeek en pal aan wandel- en fietsroutes. De ligging aan twee fietsknooppunten maakt deze locatie perfect voor fietsliefhebbers. Fietsrouteboekjes zijn aanwezig. Ontdek het Maasheggengebied; een natuurgebied waarin eeuwenoude heggen liggen en dat door Unesco is aangewezen als enige biosfeergebied van Nederland. Of ga met het pondje de Maas over naar natuurgebied Maasduinen. Keuze genoeg dus!

Knusse Pipowagen
Knusse Pipowagen
Hoogeindseweg 18
5836 CB Sambeek