Hotel Restaurant Riche

Hotel Restaurant Riche

Boxmeer

In hartje Boxmeer, naast de Sint Petrus Basiliek treft u het Hotel Restaurant Riche. Gevestigd in een monumentaal pand, waarin nog volop authentieke elementen in terug te vinden zijn, is het goed toeven. Er heerst een gemoedelijke Brabantse sfeer. De kamers in het hotel zijn ruim en eigentijds ingericht. 

Hotel
Hotel Riche *** zorgt ervoor dat u uitgerust aan de dag kunt beginnen. Het hotel beschikt over zeventien 2-persoonskamers en vier 1-persoonskamers. Al onze kamers zijn voorzien van WiFi, bad/douche, föhn, toilet, telefoon en digitale televisie. Er is een mogelijkheid om enkele kamers te veranderen in een 3- of 4-persoonskamer. Lees verder..

Restaurant
Laat u verassen in ons compleet vernieuwde restaurant! Onze koks koken voor ieder wat wils; of u nou zin heeft in een uitgebreid 4-gangen verassingsmenu of alleen een goed hoofdgerecht, bij Riche komt u aan uw trekken. Lees verder..

Café
Grand Café Riche heeft een Engels karakter en is zowel voor de hotelgasten, als voor de Boxmerenaren een gezellige plek om samen te komen en te genieten van een hapje en een drankje. Wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt, of u nou knus in het café gedeelte of heerlijk in de lichte serre zit, overal wordt voor gezorgd. Lees verder..

Feest
Riche is de ideale feestlocatie! Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw bruiloft, een plek om uw jubileum te vieren, een voorstelling te geven of wilt u een groot feest organiseren? Dan bent u bij Riche aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees verder..

Hotel Restaurant Riche in Boxmeer, een plaats om aangenaam te rusten en ontspannen.

Hotel Restaurant Riche
Hotel Restaurant Riche
Steenstraat 51
5831 JB Boxmeer