Hotel Cuijk

Hotel Cuijk

Cuijk

Hotel - Restaurant Van der Valk Cuijk - Nijmegen
Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen geniet je van heerlijk bourgondisch eten en drinken in een unieke groene omgeving. In onze comfortabele kamers kom je heerlijk tot rust. Kom heerlijk tot rust in onze ruime en comfortabele hotelkamers of luxe suites van Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. En kom je met het gezin? Dan zijn onze ruime Familiekamers zoals de Loft en Loft Deluxe ideaal. 
Lekker eten doe je natuurlijk in ons gezellige restaurant. Je kan hier dagelijks genieten van een lunch en diner, ook kan je bij ons terecht voor een kop koffie met gebak of een gezellige borrel in de Brasserie of ons fijne buitenterras. Elke zaterdag is er een Live Cooking Dinerbuffet en op zondag serveren wij de bekende Van der Valk Zondagsbrunch. 

  • Ontspannen en genieten
  • Hotel en restaurant met groot buitenterras
  • Live cooking dinerbuffet
  • Activiteiten en arrangementen
  • Premium vergaderlocatie

Vier je een feestje of ben je op zoek naar een goede vergaderlocatie? Ook dan bent je bij ons aan het juiste adres. Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen heeft 11 zalen geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Vergader met een culinaire invulling zoals een lunch of diner. 

Kom het Land van Cuijk ontdekken
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen is de ideale locatie om het Land van Cuijk met al zijn schoonheid te ontdekken. De Kraaijenbergse Plassen liggen op loopafstand en op de fiets rijd je zo het unieke UNESCO Maasheggengebied in. Voor een dagje shoppen ben je in 15 minuten in Nijmegen en voor de bioscoop of Schouwburg kan je in Cuijk terecht.

Tip voor jouw bezoek
Uniek aan ons hotel is dat wij onze eigen wijngaard hebben. In deze wijngaard worden regelmatig wijnproeverijen georganiseerd en je kunt hier zelfs vergaderen!

Wil je meer informatie over ons hotel? Kijk dan op onze website.
We hopen je graag te verwelkomen in ons hotel! 

Hotel Cuijk
Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431NH Cuijk